Administratie bijhouden

Naast het goed en overzichtelijk organiseren van uw administratie is ook de administratie bijhouden belangrijk. Wanneer dit zorgvuldig gebeurt heeft u altijd overzicht in uw financiële situatie. Met een geordende administratie loopt u ook minder risico dat facturen niet op tijd betaald worden. Dit scheelt ook incassokosten en ander ongemak. Toch kan het zijn dat u niet in staat bent om uw administratie op een goede manier te voeren. Misschien tijdelijk door omstandigheden of omdat u er geen tijd of feeling voor heeft. Wat de reden ook is, bij Bureau van Doorn – van Dun, kunt u terecht voor het uitbesteden van uw administratie.

Administratie bijhouden: eenmalig of maandelijks onderhoud

Bureau van Doorn – van Dun kan eenmalig uw administratie ordenen en organiseren waarna u zelf de administratie kunt bijhouden. Een andere mogelijkheid is dat wij uw administratie ook maandelijks onderhouden. We voeren dan maandelijks de werkzaamheden uit die op dat moment nodig zijn. Dit kan bijvoorbeeld betrekking hebben op het aanvragen van toeslagen, het corresponderen met diverse instanties, het doen van de belastingaangifte of het opvragen van offertes voor onderhoud aan uw woning. We zorgen dat u inzicht krijgt in uw administratie en zorgen dan ook voor een overzicht van de inkomsten en de uitgaven. Wanneer u goed inzicht heeft in uw financiële situatie kunt u hier rekening mee houden in uw uitgaven. Zo komt u achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan en kunnen financiële problemen voorkomen worden.

Administratie bijhouden

Dienstverlening

Bureau van Doorn – van Dun kan uw administratie bijhouden. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor nalatenschapsafwikkeling of uitvaartplanning. Ook kunt u door ons uw belastingaangifte laten doen. Voor meer informatie over onze dienstverlening kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch of per mail. U kunt ook het contactformulier op de website invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om uw vraag te beantwoorden of een afspraak met u in te plannen.

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over onze diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op. U kunt het formulier invullen en verzenden. Wij nemen dan direct contact met u op.