Administratie uitbesteden

Wil u uw particuliere administratie uitbesteden in Arnhem of omgeving? Dan bent u bij Bureau van Doorn – van Dun aan het juiste adres. Wij helpen u graag om uw administratie weer op orde te krijgen.

Wanneer administratie uitbesteden?

De organisatie van een administratie is niet voor iedereen weggelegd. En dat hoeft ook niet. Maar wanneer u het overzicht kwijt raakt kan dit financiƫle gevolgen hebben. Het kan dan verstandig zijn om hulp in te schakelen. Misschien bent u doorgaans wel goed met de organisatie van uw administratie maar lukt het nu even niet door omstandigheden zoals bijvoorbeeld ziekte of overlijden. Om te voorkomen dat de problemen groter worden kunt u uw administratie uitbesteden aan een professional.

Administratie uitbesteden

Hoe werkt het?

Wanneer u gebruik wilt maken van de diensten van Bureau van Doorn – van Dun maken wij eerst een afspraak bij u thuis. Dit gesprek is geheel vrijblijvend. Tijdens dit gesprek bespreken wij samen met u wat wij voor u kunnen betekenen. Aan de hand van dit gesprek krijgen wij een beter beeld van de werkzaamheden die gedaan moeten worden en de tijd die dat in beslag neemt. Op basis daarvan kunnen wij een inschatting van de kosten maken. Pas wanneer u akkoord gaat gaan wij voor u aan de slag.

Onze diensten

U kunt bij Bureau van Doorn – van Dun terecht voor diverse diensten. Zo kunt u eenmalig uw administratie uitbesteden om deze op orde te brengen maar we kunnen uw administratie ook maandelijks voor u onderhouden. Dit betekent bijvoorbeeld dat wij uw post verwerken, een overzicht maken van de geldstromen, namens u corresponderen met diverse instanties, het aanvragen van toeslagen etc. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor hulp bij belastingaangifte. Ook voor nalatenschapsafwikkeling en uitvaartplanning kunt u terecht bij Bureau van Doorn – van Dun.

Wilt u meer informatie of direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via mail, telefoon of vul het contactformulier op de website in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over onze diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op. U kunt het formulier invullen en verzenden. Wij nemen dan direct contact met u op.