Hulp bij administratie

Er zijn omstandigheden waarbij u wel wat hulp bij administratie kunt gebruiken. Misschien is er jaren niets of te weinig mee gebeurd en bent u hierdoor het overzicht kwijt. Of lukt het nu door omstandigheden zelf even niet omdat er te veel op u afkomt. Wat uw reden ook is, Bureau van Doorn – van Dun helpt u graag bij uw administratie.

Eenmalig of maandelijks hulp bij administratie

Bureau van Doorn – van Dun biedt verschillende diensten aan op het gebied van hulp bij administratie. Zo kunnen wij uw particuliere administratie eenmalig op orde brengen. Alles netjes en overzichtelijk bij elkaar, digitaal of in een ordner. Daarna kunt u het zelf bijhouden. Een andere mogelijkheid is dat wij maandelijks uw administratie voor u bijhouden. Wij voeren dan diverse werkzaamheden voor u uit ten behoeve van uw administratie. Hierbij kunt u denken aan het:

  • verwerken van de binnenkomende post
  • creëren van inzicht in de inkomsten en uitgaven
  • aanvragen van subsidies en toeslagen
  • corresponderen met diverse instanties
  • in kaart brengen van verzekeringen
  • doen van de belastingaangifte
  • opvragen van offertes voor onderhoud aan de woning
Hulp bij administratie

Vrijblijvend gesprek om werkzaamheden in kaart te brengen

De werkzaamheden kunnen dus heel divers zijn. Daarom starten wij altijd met een vrijblijvend informatief gesprek waarin we samen met u bekijken wat wij voor u kunnen betekenen. We krijgen dan een goed inzicht van de werkzaamheden en hoeveel tijd deze in beslag gaan nemen. Op basis van dit gesprek kunnen wij ook een duidelijke indicatie van de kosten geven. Wanneer u hiermee akkoord gaat gaan wij voor u aan de slag. Ook wanneer u alleen eenmalig hulp wenst en daarna zelf uw administratie wilt bijhouden starten we met een persoonlijk gesprek.

Om direct een afspraak te maken kunt u telefonisch contact met ons opnemen op telefoonnummer 06 – 50 52 76 82 of stuur een mailtje naar info@bureauvd.nl.

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over onze diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op. U kunt het formulier invullen en verzenden. Wij nemen dan direct contact met u op.