Hulp bij belastingaangifte

Veel mensen vinden het lastig om de jaarlijkse belastingaangifte zelf te doen. Hoewel de Belastingdienst zijn best doet om het steeds makkelijker te maken geeft het mensen een goed gevoel als er iemand helpt of meekijkt. Voor deze hulp bij belastingaangifte kunt u terecht bij Bureau Van Doorn – van Dun.

Hulp bij belastingaangifte bij bijzondere omstandigheden

Veel mensen worden wat zenuwachtig van het invullen van de belastingaangifte. Het is natuurlijk ook iets dat heel secuur en nauwkeurig moet gebeuren. Als er fouten gemaakt worden kunnen de gevolgen groot zijn. U wilt voorkomen dat u te weinig betaalt en later nog een naheffing krijgt. Maar u wilt ook niet teveel betalen. Daarnaast zijn er omstandigheden die een belastingaangifte nog ingewikkelder kunnen maken. In het geval van overlijden bijvoorbeeld. Er komt dan al genoeg op u af als nabestaande. Een extra ingewikkelde belastingaangifte voor de erfbelasting kunt u daar waarschijnlijk niet bij gebruiken. Dan is hulp bij belastingaangifte meer dan welkom en soms zelfs noodzakelijk. Ook bij de aan- of verkoop van een woning of een echtscheiding kan uw belastingaangifte gecompliceerd zijn.

Hulp bij belastingaangifte

Het uitbesteden van uw belastingaangifte

Bureau van Doorn – van Dun kan ook in andere situaties uw belastingaangifte overnemen. Misschien wilt u dit jaar een keer geen stress rondom de aangifte of heeft u er gewoon geen tijd voor. Wij zorgen dan dat de Belastingdienst uw aangifte correct en op tijd ontvangt. Wij bekijken grondig waar u recht op heeft en welke aftrekposten voor u van toepassing zijn. Zo kan de hulp bij belastingaangifte ook voordelig voor u uitpakken.

Naast het uitbesteden van uw belastingaangifte kunt u bij Bureau van Doorn – van Dun ook terecht voor hulp bij uw administratie, nalatenschapsafwikkeling en uitvaartplanning. Voor meer informatie over onze dienstverlening of het maken van een afspraak kunt u altijd contact met ons opnemen.

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over onze diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op. U kunt het formulier invullen en verzenden. Wij nemen dan direct contact met u op.