Voor wie

Wij kunnen u ondersteunen en helpen

Wij zijn beschikbaar voor iedereen die, om welke reden dan ook, zijn of haar particuliere administratie wil uitbesteden en zaken voor de toekomst geregeld wil hebben.

Niet iedereen heeft zin in (of kennis van) administratieve zaken en daardoor kan het overzicht verloren gaan of kan er grote achterstand ontstaan. We zien ook vaak dat een achterblijvende partner niet weet waar te beginnen omdat hij/zij zich daar eerder nooit mee bezig hield.

En zo kan iedereen zijn redenen hebben om de administratie te willen uitbesteden.

Ook na een overlijden zijn er heel veel zaken die geregeld moeten worden. Als u een testament heeft opgesteld moet er iemand zijn die de afwikkeling verzorgt. Bureau van Doorn-van Dun doet dit volledig onafhankelijk en discreet, indien aanwezig in overleg met nabestaanden of de executeur.

Het is ons vak en het is fijn om u daarmee te kunnen helpen. Juist in deze tijd, waarin mensen steeds meer op zichzelf aangewezen zijn, willen wij altijd voor u klaar staan. We komen bij u thuis op het moment dat het u schikt en hebben dan alle tijd voor u. U heeft voor al uw zaken één aanspreekpunt.

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over onze diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op. U kunt het formulier invullen en verzenden. Wij nemen dan direct contact met u op.